Tips på en duktig och billig frisör i Visby

Tips på en duktig och billig frisör i Visby

Hej och god dagens alla trevliga läsare läsare som nu är nyfikna på att se vad det är jag ska ta upp med er idag. Jag hade tänkt att jag skulle ta upp någonting i det här inlägget som jag tänkte att de flesta av er skulle vilja få reda på, om ni inte tillhör den manliga delen av läsarna som har tappat allt hår på huvudet vill säga. Det ska handla om att gå och klippa sig hos en frisör i Visby

Jag och några vänner satt och pratade om våra frisörer vi klippt oss hos genom tiderna och ifall vi var nöjda eller inte. Jag berättade hur nöjd jag är med min frisör i Visby. Tyvärr var alla inte lika belåtna som jag med sina frisörer och det är tråkigt förstås. Därför tänkte jag att ni skulle kunna se det här inlägget som ett rekommendationsinlägg på en riktigt duktig frisör i Visby som ni kan gå till. Frisersalongen som jag pratar om heter Salong Engla. Jag har själv gått till ett stort antal frisörer genom åren, både denna frisör i Visby och i andra städer, och det som slår mig när jag har funnit Salong Engla är att det inte bara är en jätteduktig frisör i Visby utan också en billig frisör i Visby. Priserna är förmånliga och ligger lägre än på många andra frisersalonger. Nu har jag en frisyr jag trivs med och det gör att jag på något sätt känner att jag trivs bättre med mig själv också. Det är jätteviktigt att få bli klippt på ett sätt som man känner sig nöjd med och jag ville därför dela med mig till er om Salong Engla så att också ni ska kunna hitta till denna frisör i Visby.  


Kommentarer är stängda.