Nya fransar och påfyllning med fillers i Växjö

Nya fransar och påfyllning med fillers i Växjö

Hej på er alla finisar

Imorgon ska jag till min favoritsalong i Växjö och få nytt sett av fransar och även göra en touch up med fillers. Jag har inga problem med att prata om att jag göra vissa skönhetsbehandlingar som kanske alla andra inte vill vara öppna med. Nu är det ett par år sen som jag gjorde fillers för första gången men jag blev så himla nöjd så sedan har jag liksom vela underhålla det där.

Fransar var en sak jag haft till och från i flera år. Jag blev nyfiken när det blev populärt för några år sen och sen har jag fortsatt. I vissa perioder låter jag fransarna vara naturliga men kanske främst under sommaren när man har mindre smink så gillar jag att förlänga mina fransar. Sen får alla andra tycka och tänka precis vad de vill angående skönhetsbehandlingar av sådant slag. Det är ju tur att man får lov att bestämma själv tycker jag.

Hoppas ni har något roligt och mysigt att se fram emot i helgen. Vad mer som händer i helgen är att jag ska fixa iordning på min balkong nu när det börjar bli bättre väder. Jag har sett ut nya balkongmöbler som jag ska åka och köpa, jag ska även ha en matta och lite nya blommor. Jag har ett par jättefina stora ljuslyktor som ska få stå där ute också.

I övrigt blir det mest lugnt och skönt, helgen kommer nog gå fort ändå. Det tar ju ett par timmar på salongen imorgon, fillers går fort men fransar tar ganska lång tid att fixa. Ska jag sen åka och köpa balkongmöbler och fixa iordning med det så har nog i princip hela helgen gått sen. Helgerna är härliga men ibland alldeles för korta! Nu önskar jag i alla fall er en riktigt fin helg!


Kommentarer är stängda.