Kanske är det dags för en fasadtvätt?

Kanske är det dags för en fasadtvätt?

Morsning, morsning på er allihopa och välkomna till ett sådant härnt tips-inlägg! Fasadtvätt i Helsingborg finns det ett företag som hjälper till med och som jag nu kommer att skriva ett inlägg om här på min blogg. Jag har som ni alla vet, ni som följer bloggen, haft en hel del att stå i när det gäller huset. Under hösten gjorde jag i ordning hela trädgården och det blev riktigt fint, men tyvärr såg man inte riktigt den vackra trädgården på grund av husets skabbiga fasad som på något sätt skämde vyn över trädgården. Jag insåg att det behövdes en ordentlig fasadtvätt, och då man inte tvättar sin fasad varje dag precis så visste jag inte till vilket företag jag borde vända mig till, men det fick jag reda på ganska omgående eftersom jag har en kollega som hade vänt sig till ett företag inom fasadtvätt i Helsingborg. Det var en ren tillfällighet att min kollega och jag kom att prata om det här, och det var väl mest i förbifarten i fikarummet som jag nämnde att jag letade efter hjälp inom det här området och min kollega berättade då att han var väldigt nöjd med ett företag som heter Gert Hallengren, så då blev det så att jag hörde av mig till det här företaget och senare fick jag deras hjälp och resultatet blev ju bara helt lysande. Jag tänker mig att det alltid är bra med de här inläggen där jag rekommenderar er någonting specifikt, i alla fall brukar ju dessa inlägg vara uppskattade, och jag hoppas därför att det här inlägget kan vara till hjälp för er i eller i omnejd av Helsingborg som behöver hjälp inom fasadtvätt. 


Kommentarer är stängda.