Imorgon ska jag sätta i hårförlängning i Uppsala

Imorgon ska jag sätta i hårförlängning i Uppsala

Hejsan alla fina följare

Den här helgen ska jag bland annat fixa hårförlängning hos en salong här i Uppsala, det ska bli härligt. Jag har inte haft det innan men funderat på att testa det eftersom jag har ganska tunt hår men trivs så bra i långt hår, så nu ska jag unna mig fin hårförlängning. Det är skönt att jag fick en tid nu på helgen och en dag när jag inte har några tider att passa.

Att gå till frisören kan vara en av de sakerna jag gillar allra mest när det handlar om att ge mig själv lite extra lyx och så. När man får nya slingor eller nyklippta toppar är ju alltid så härligt och så får man någon fin styling med vackra lockar eller så också. Det ska bli spännande att se hur det blir nu med hårförlängning. Jag har en nära vän som brukar göra det och hennes hår är verkligen så fint. Hon har som jag ganska tunt hår om hon inte har i det så hon är jätteglad hur det blir med extra isatt hår. Det är väl långt ifrån alla tjejer som bryr sig så mycket om sitt hår, men många kan säkert känna igen sig i att mycket av ens självkänsla och mående liksom hör samman med hur man trivs med sitt hår.

Jag ställde upp som hårmodell en gång och gav de fria händer att klippa och färga som de ville, men det är något jag ångrade så mycket! De klippte ju och färgade utefter vad som var modernt och för att visa nyheter och då är det ju inte anpassat alls efter vad jag trivs i eller vad som passar min personlighet. Jag fick schampo och balsam som tack och jag skulle aldrig göra om det. Ha nu en underbar dag och mysig helg kära ni!


Kommentarer är stängda.