Elarbeten i Nacka när vi ska byta proppskåp

Elarbeten i Nacka när vi ska byta proppskåp

Hejsan

Här i Nacka har vi vårväder idag, det är lite blåsigt med solen skiner och allting blommar. Vi fick tag på en firma här i Nacka som är experter på elarbeten eftersom vi ska byta proppskåp i stugan. Det är så gammalt och inte alls säkert och elarbeten är ju inget man ska göra själv, oavsett om man tror att man har koll eller inte. Elfirman ska göra jobbet under nästa vecka så det är skönt att vi får gjort det i god tid innan semestern.

Jag gissar att jag inte är den enda som längtar efter semester och lediga dagar med sol och bad! Men man får kämpa på några veckor till innan det är dags. Och man vill ju gärna att det ska ha hunnit bli varmt och skönt innan man har semester, än är det ju alldeles för kallt. Tänk att det bara är en månad kvar till midsommar och vid det laget börjar de första att smyga iväg på semester.

Vi ska vara mestadels på hemmaplan denna sommaren för att vi sparar till en längre resa till nästa vår, men jag ser ändå fram emot det jättemycket. Det kommer ju helt säkert att bli flera olika utflykter ändå, man hälsar på familj och vänner och sånt som hör till. Det blir nog även att vi gör en liten roadtrip och tar med tält, det är så härligt för då åker man bara och så stannar man vart man vill.

Det är ett tips till alla som gillar lite enklare resor, för vi har verkligen så mycket fint att se i vårt avlånga land. Då kan man stanna till vid loppisar och gårdsbutiker och sådant och bada på olika ställen, supermysigt. Men nu får jag sluta tänka på både elarbeten och semester och fokusera på jobbet. Ha en fortsatt fin eftermiddag. Kram!


Kommentarer är stängda.